آشپزباشی – سحر سامانی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبی به قطر 22 سانتیمتر را چرب نمائید. آنگاه پاستا را در آب جوش دارای نمك و روغن بپزید تا نرم شود و بعد در آبكش بریزید و قدری آب ولرم رویش بدهید.
سپس روغن زیتون را در تابهی بزرگی بریزید و روی اجاق گرم كنید. حالا پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز قدری نرم شود. اكنون كرفس و فلفل دلمهای را نیز اضافه كنید و 5دقیقه، تفت دهید تا كرفس و فلفل هم نرم شود.
اینك تابه را از روی حرارت بردارید و ماهی تن، ریحان و پاستا را به آن بیفزائید. حالا تخممرغها را در ظرف بزرگی بشكنید و با مفتول دستی هم بزنید. آنگاه خامه، پنیر، نمك و فلفل سیاه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
حال مخلوط پاستا را به مایهی تخممرغی اضافه كنید و خوب مخلوط نمائید. سپس مایه فراهمكرده را در قالب بریزید و رویش را صاف كنید و به مدت تقریبی 55- 60 دقیقه، در فر قرار دهید تا رویش طلائی رنگ شود.
آنگاه پاستا را از فر درآورید و برای پذیرائی با گوجهفرنگی و ریحان بیارائید.