Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:01

پاستا برنجی با ماهی تن

پاستا برنجی با ماهی تن

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

پاستای برنجی 115 گرم

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

 پیاز ریز خردكرده 1 عدد متوسط

 

سیر ریز خردكرده  2 حبه

 

كرفس ریز خردكرده 2 ساقه

 

فلفل دلمه‌ای قرمز ریز خردكرده 1 عدد متوسط

 

كنسرو ماهی تن 425 گرم

 

ریحان خردكرده 50 گرم

 

تخم‌مرغ 8 عدد

 

خامه 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

پنیر پارمسان رنده كرده 100 گرم

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری برای تزئین به میزان لازم

 

برگ ریحان برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی – سحر سامانی

 

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالبی به قطر 22 سانتیمتر را چرب نمائید. آن‌گاه پاستا را در آب جوش دارای نمك و روغن بپزید تا نرم شود و بعد در آبكش بریزید و قدری آب ولرم رویش بدهید.

 سپس روغن زیتون را در تابه‌ی بزرگی بریزید و روی اجاق گرم كنید. حالا پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز قدری نرم شود. اكنون كرفس و فلفل دلمه‌ای را نیز اضافه كنید و 5دقیقه، تفت دهید تا كرفس و فلفل هم نرم شود.

 اینك تابه را از روی حرارت بردارید و ماهی تن، ریحان و پاستا را به آن بیفزائید. حالا تخم‌مرغ‌ها را در ظرف بزرگی بشكنید و با مفتول دستی هم بزنید. آن‌گاه خامه، پنیر، نمك و فلفل سیاه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

حال مخلوط پاستا را به مایه‌ی تخم‌مرغی اضافه كنید و خوب مخلوط نمائید. سپس مایه‌ فراهم‌كرده را در قالب بریزید و رویش را صاف كنید و به مدت تقریبی 55- 60 دقیقه، در فر قرار دهید تا رویش طلائی رنگ شود.

آن‌گاه پاستا را از فر درآورید و برای پذیرائی با گوجه‌فرنگی و ریحان بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش پاستاانواع پاستاآشپزی با ماهیمواد اولیه پاستاطرز تهیه پاستاپاستا با ماهیپاستا برنجی تعداد بازديد: 1410 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است