آشپزباشی- ژینوس نوروزی
در ظرف بزرگی پنیر فتا، آب گوجهفرنگی، پیاز، جعفری و آبلیمو را با هم مخلوط كنید و فلفل سیاه و شكر را بیفزائید و كنار بگذارید.
قارچها را خوب بشوئید و خشك كنید. سپس پایهی قارچها را جدا كنید و آنها را در ظرف نسوزی بچینید و با مواد قبلی پر كنید.
حالا مخلوط آرد سوخاری و پنیر پارمسان را روی قارچها بریزید و در
فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 10-15 دقیقه قرار دهید تا طلائیرنگ شود.
نكتهی خواندنی
قارچ از جمله سبزیجات مفید است كه ارزش املاح آن بالا میباشد.
به جز ویتامینهای B9 (اسید فولیك) و B6 (پریدوكسین)، تمام منابع ویتامینی و املاح قارچ در اثر طبخ خوب حفظ میشود.