آشپزباشی- فاطمه درویش
ابتدا گلكلم را نصف كنید، نیمی از آن را گلگل كنید و در قابلمهی مناسبی با مقداری آب و نمك روی حرارت بپزید، در صافی بریزید و كنار بگذارید.
بعد در ظرف مناسبی، كره را آب كنید. پیاز، سیر و پیازچه را بیفزائید و قدری تفت دهید. تا سبزیها نرم شوند.
حالا نصف دیگر گلكلم را خرد كنید و به مواد بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید.
سپس قرص سبزی را در آب حل كنید و به مواد بیفزائید.
اكنون حرارت اجاق را ملایم كنید تا مواد به آرامی بپزد. اینك شیر، جوز هندی و گلكلم پخته را به سوپ اضافه كنید.
نمك و فلفل را بیفزائید و صبر كنید تا سوپ جا بیفتد. در آخر پخت، پنیر را نیز به سوپ بیفزائید و هم بزنید تا پنیر آب شود.
اكنون سوپ را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با پیازچه و پنیر، تزئین نمائید.
نكتهی خواندنی
آنتی اكسیدانهای موجود در خانواده كلم به تقویت سیستم ایمنی و دفاع بدن در برابر بیماریها كمك میكنند.