تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
روی پوست سیبزمینیها برس بكشید و خوب بشوئید. آنگاه با چنگال، سوراخهای متعددی در سیبزمینی ایجاد كنید و آنها را به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، بپزید.
حالا سیبزمینیها را از درازا نصف كنید و داخلشان را درآورید و خالی كنید.
سپس گوشتهی سیبزمینی را در ظرف مناسبی بریزید و با كره و پنیر مخلوط كنید و خوب هم بزنید. آنگاه سوسیس را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون مایهی فراهم كرده را درون سیبزمینیها بریزید و حفرهای در وسط آن ایجاد كنید. داخل این حفرهها تخممرغ بشكنید و سیبزمینیها را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر بپزید تا تخممرغ ببندد.