آشپزباشی- سحر سامانی
زردههای تخممرغ، كره و زنجفیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ شود. آنگاه سفیدههای تخممرغ را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
سپس زردههای تخممرغ را به سفیدههای زده شده بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید. حالا مخلوط الك كرده آرد، بیكینگپودر و نمك را در دو نوبت به مایه بیفزائید و بالیسك مخلوط كنید.
حالا كدو و هویج را بیفزائید و فقط در حد مخلوط كردن، هم بزنید. اینك قالب 6 تائی مافین-كوچك- را چرب كنید و آرد بپاشید و مایه فراهم كرده را به طور مساوی در آن بریزید به گونهای كه یكسوم از سر هر قالب خالی بماند.
حالا رویشان تخمه كدو یا آفتابگردان بپاشید. قالب را در سینی شیرینیپزی قرار دهید و به مدت تقریبی دهدقیقه در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بگذارید.
سپس دمای فر را به 160درجه سانتیگراد، كاهش دهید و مافینها را به مدت تقریبی 20-25دقیقه بپزید. همینكه مافینها طلائیرنگ شدند، آنها را از فر درآورید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و با گوجهفرنگی و سبزی بیارائید.