آشپزباشی
ابتدا استخوان پشت بلدرچین را درآورید و بلدرچین را از طرف شكم باز كنید و بال آن را به طرف زیر تا بزنید.
آنگاه كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود سپس ترهفرنگی را بیفزائید و تفت دهید. پس از آن، قارچ، ژامبون و اورگانو را درون تابه بریزید و مخلوط كنید. حالا مخلوط فراهم شده را درون ظرف بزرگتری بریزید، و مخلوط آب مرغ و آبلیمو را به آن بیفزائید.
حالا بلدرچینها را روی مخلوط فوق بچینید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه یا تا زمانی كه بلدرچینها بپزند، قرار دهید.
اكنون با دقت آب موجود در كسرول را، در ظرف كوچكی بریزید و پس از افزودن آرد ذرت و آب، مخلوط آن را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته به هم بزنید تا سس، بجوشد و غلیظ شود. اینك سس را روی بلدرچینها بریزید. حالا كسرول، برای پذیرائی از مهمانان آماده است.