آَشپزباشی - کیان رنجبر
تابه مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه 3 قاشق سوپخوری روغن و پیاز را در تابه بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
حالا زیره، تخم گشنیز، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر هل، میخک و دارچین را اضافه کنید و 30 ثانیه هم بزنید.
سپس یک پیمانه آب اضافه کرده و منتظر بمانید تا بجوش آید. اینک نمک، فلفل، نخودفرنگی و سیبزمینی را بیفزائید و با حرارت ملایم 15 دقیقه بپزید.
حالا ماست را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید و پس از 5-6 دقیقه غذا را از روی حرارت بردارید.
یادآوری: آلوماتار نام یک خوراک هندی است. آلو(سیبزمینی) و ماتار(نخودفرنگی) میباشد