تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
آرد، مایهخمیر و نمك را در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه آب ولرم و روغن را بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را به مدت تقریبی 10 دقیقه روی سطح آردپاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حالا خمیر را در كاسه چربكردهای بگذارید، رویش را بپوشانید و حدود یك ساعت كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود.
اكنون سوسیس را در تابه مناسبی بریزید و سرخ كنید. سپس اسفناج را بیفزائید و تفت دهید تا آبش كشیده شود. همینكه اسفناج اندكی خنك شد، پنیر موزارلا و پنیر فتا را به آن بیفزائید. اینك خمیر فراهم كرده را به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر یك را به شكل مستطیل و به اندازه 15×30 سانتیمتر، باز كنید. حالا قدری از مخلوط فراهم كرده، روی خمیر بریزید به گونهای كه 2 سانتیمتر از اطراف خمیر خالی بماند.
آنگاه لبههای خمیر را روی مواد میانی بیاورید و آن را در سینی چربكرده بگذارید. سپس روی لبههای خمیر، تخممرغ بمالید و پیده را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا برشته و طلائی رنگ شود. اكنون پیده را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بگذارید و با لیمو میل كنید.