Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 11:59

پيده اسفناج

پيده اسفناج

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

آرد دو و یك سوم پیمانه

پودر مایه خمیر 2 قاشق چایخوری

نمك 1 قاشق چایخوری

آب ولرم 250 میلی لیتر

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

سوسیس خرد كرده 2 عدد

اسفناج خرد كرده 300 گرم

پنیر موزارلای رنده كرده یك و یك چهارم پیمانه

پنیر فتای ریز خرد كرده 50 گرم

تخم مرغ همزده 1 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

آرد، مایه‌خمیر و نمك را در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه آب ولرم و روغن را بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را به مدت تقریبی 10 دقیقه روی سطح آرد‌پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حالا خمیر را در كاسه چربكرده‌ای بگذارید، رویش را بپوشانید و حدود یك ساعت كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود.

اكنون سوسیس را در تابه مناسبی بریزید و سرخ كنید. سپس اسفناج را بیفزائید و تفت دهید تا آبش كشیده شود. همینكه اسفناج اندكی خنك شد، پنیر موزارلا و پنیر فتا را به آن بیفزائید. اینك خمیر فراهم كرده را به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر یك را به شكل مستطیل و به اندازه 15×30 سانتیمتر، باز كنید. حالا قدری از مخلوط فراهم كرده، روی خمیر بریزید به گونه‌ای كه 2 سانتیمتر از اطراف خمیر خالی بماند.

آن‌گاه لبه‌های خمیر را روی مواد میانی بیاورید و آن را در سینی چربكرده بگذارید. سپس روی لبه‌های خمیر، تخم‌مرغ بمالید و پیده را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا برشته و طلائی رنگ شود. اكنون پیده را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بگذارید و با لیمو میل كنید.    

 

برچسب ها: آشپزی با اسفناجآشپزیمواد لازم پيده اسفناجروش تهیه پيده اسفناجپيده اسفناج تعداد بازديد: 2414 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است