Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

پیتزای سوسیس

پیتزای سوسیس

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 عدد

خمیر  پیتزا  4 عدد

سوسیس ژاپنی 16 عدد

سس پیتزا 160 گرم

پنیر موزارلا رنده کرده 440 گرم

آویشن به میزان لازم

برگ ریحان تازه به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

خمیر را در تابه مخصوص پیتزا پهن کنید، آن‌گاه سوسیس‌ها را از وسط به 2 نیم برش بزنید و مانند تصویر 8 تکه را در لبه‌های ظرف بچینید.

سپس به کمک انگشتانتان لبه‌ها خمیر را همانند تصویر به داخل بفشارید. حالا سس را روی خمیر بمالید و پنیر را بیفزائید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت 10 دقیقه بپزید.

در هنگام سرو، پیتزا را با اندکی آویشن و برگ‌های تازه ریحان بیارائید.

برچسب ها: غذای مللانواع پیتزاآشپزباشیکیان رنجبرغذای ایتالیاییپیتزا خوشمزهپیتزا فانتزیپیتزا سوسیسپیتزا لبه سوسیس دار تعداد بازديد: 2007 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است