آشپزباشی
ابتدا ظرف نسوز مناسبی انتخاب كنید. آنگاه 2 قاشق سوپخوری سس سفید در آن بریزید و كف ظرف را كاملاً آغشته به سس كنید.
حالا ماهی، سیر، نمك و فلفل را با هم مخلوط نمائید. اكنون مقداری بادمجان روی سس بچینید و رویش قدری از ماهی قرار دهید.
آنگاه سس و پنیر بریزید. این كار را تكرار كنید تا در نهایت سس و پنیر در سطح گراتن قرار گیرد. اینك رویش را جعفری و آویشن بپاشید.
حالا گراتن را در طبقهی وسط فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بهمدت 30 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائیرنگ شود.
روش تهیهی سس سفید
ابتدا 100 گرم كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه 50 گرم آرد را در كره تفت دهید تا بوی خامیاش گرفته شود.
سپس 2 پیمانه شیر به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود. در آخر نمك و فلفل به آن اضافه كنید و از روی حرارت بردارید.