Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

گِراتِن با ماهی كپور

گِراتِن با ماهی كپور

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

ماهی بخارپز بدون تیغ 1 عدد (حدود 1 كیلوگرم)

 

بادمجان سرخ‌كرده 10 عدد

 

سس سفید 2 پیمانه

 

پنیر موزارلا 150 گرم

 

سیر رنده‌كرده 3 تا 4 حبه

 

نمك و فلفل به‌میزان لازم

 

جعفری و آویشن به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا ظرف نسوز مناسبی انتخاب كنید. آن‌گاه 2 قاشق سوپخوری سس سفید در آن بریزید و كف ظرف را كاملاً آغشته به سس كنید.

حالا ماهی، سیر، نمك و فلفل را با هم مخلوط نمائید. اكنون مقداری بادمجان روی سس بچینید و رویش قدری از ماهی قرار دهید.

آن‌گاه سس و پنیر بریزید. این كار را تكرار كنید تا در نهایت سس و پنیر در سطح گراتن قرار گیرد. اینك رویش را جعفری و آویشن بپاشید.

حالا گراتن را در طبقه‌ی وسط فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به‌مدت 30 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی‌رنگ شود.

روش تهیه‌ی سس سفید

ابتدا 100 گرم كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه 50 گرم آرد را در كره تفت دهید تا بوی خامی‌اش گرفته شود.

سپس 2 پیمانه شیر به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود. در آخر نمك و فلفل به آن اضافه كنید و از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: انواع سسانواع گراتنآموزش گراتنسس سفیدآموزش سسآشپزی دریاییآشپزباشیگراتن با ماهی كپور تعداد بازديد: 1252 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است