Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

شنیسل ماهی كیلكا

شنیسل ماهی كیلكا

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

ماهی كیلكا 1 كیلوگرم

 

نمك و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

پودر سیر به میزان لازم

 

پودر سوخاری به میزان لازم

 

تخم مرغ 2 عدد

 

روغن سرخ‌كردنی به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا ماهی‌ها را تمیز كنید و خوب بشوئید.

حالا آن‌‌ها را روی پارچه‌ی تمیز قرار دهید تا آبشان گرفته شود.

آن‌گاه نمك، فلفل، زردچوبه و پودر سیر بزنید.

سپس ماهی‌ها را در پودر سوخاری بغلتانید و به تخم مرغ همزده آغشته سازید.

دوباره در پودر سوخاری بغلتانید و پس از آن در روغن‌داغ سرخ كنید.

اكنون شنیسل آماده را در ظرف مورد نظر بچینید و به دلخواه خود تزئین و میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیروش پخت ماهیآشپزی دریاییغذای دریائیآشپزباشیانواع شنیسلشنیسل ماهی كیلكاآموزش شنیسلشنیتسل تعداد بازديد: 2401 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است