آشپزباشی - مریم عکاف
روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و پیاز را اندکی تفت دهید.
آن گاه سیر،زنجفیل و فلفل دلمه ای را بیفزائید و 2-3 دقیقه تفت دهید.
سپس گرام ماسالارا افزوده و اندکی تفت دهید تا عطرش بلند شود.
اینک جعفری و کوسکوس را نیز افزوده و به همراه سایر مواد تفت دهید.
در آخر آب مرغ را اضافه کنید و در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا بپزد.
در این فاصله،گوشت را با پیاز،نمک،فلفل و زردچوبه مخلوط نمایید و کمی ورز دهید.
حالا در تابۀ مناسبی اندکی روغن بریزید و هر بار به اندازه یک فندوق از گوشت بردارید و در دست گرد کنید و در روغن سرخ نمایید.
اینک کوسکوس آماده کرده را به شیوۀ دلخواه در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با گوشتهای فراهم کرده بیارائید.