آشپزباشی- مرضیه فولادی
ابتدا سینه بوقلمون را پس از استخوان كشی، از وسط نصف نمائید و نمك بزنید.
سپس آن را با نوك چاقوی بلند، از قسمت بالا به طرف داخل سوراخ كنید و چاقو را در آن قسمت بچرخانید، به گونهای كه سینه پاره نشود.
اسفناج را پس از پاككردن و شستن، در آب داغ بیندازید تا نرم شود. بعد آن را همراه با شنبلیله، در غذاساز به صورت پوره درآورید.
آنگاه خامه، تخممرغ، پنیر گردوئی، نمك، فلفل و پوست لیمو را بیفزائید و مخلوط سازید تا خمیری شكل شود.
اینك آن را داخل كیسه دارای ماسورهی ساده بریزید و با آن، حفره سینه بوقلمون را پركنید و سر آن را بدوزید.
حالا سینه بوقلمون را به زعفران و روغن آغشته كنید.
بعد در ظرف مناسبی، در فر(تاون)، با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید تا كاملاً بپزد و برشته شود.
در اواخر پخت، روی بوقلمون را با قلممو كره بمالید و مدت
5 دقیقه دیگر در فر نگهدارید. اكنون سینه بوقلمون را در ظرف مناسبی بگذارید و با چاقوی تیزی، بهصورت ورقهای برش بزنید.
یادآوری: اگر پنیر گردویی در دسترس نبود از مخلوط پنیر خامهای و گردوی آسیاب كرده استفاده كنید.