آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه قارچ، سیر نمك و فلفل را بیفزائید و با حرارت تند و یكنواخت تفت دهید.
حالا برگهای اسفناج را بخارپز كنید و در صافی بریزید تا آب اضافیاش گرفته شود.
سپس خمیر هزارلا را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر و به شكل مستطیل باز كنید و بعد آن را نصف كنید.
اكنون یكی از خمیرها را در ظرف نسوزی قرار دهید و اسفناجها را رویش بریزید و قدری نمك و فلفل بپاشید.
آنگاه قارچ و پنیر را روی آن بپاشید. حالا لبههای خمیر را با تخممرغ مرطوب كنید و خمیر باقیمانده را روی مواد بگذارید.
لبههای دو خمیر را به هم بچسبانید و با چاقوی تیز برشهائی روی آن ایجاد كنید.
اینك تارت را به مدت 20 دقیقه، در یخچال نگه دارید و بعد روی خمیر تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، یا تا زمانیكه تارت طلائی رنگ شود، بپزید.
یادآوری: خمیر هزارلا را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه نمائید.