Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 08:30

ماهی با حُمُّص

ماهی با حُمُّص

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

نخود 190 گرم

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

آب لیموترش تازه 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

نمك، زیره‌ سبز، فلفل قرمز از هر كدام 1 قاشق چایخوری

 

ارده  200 گرم

 

ماهی شوریده 4 تكه‌ 600 گرم

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

دانه‌ صنوبر برای تزئین به میزان لازم

 

جعفری برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سرور چاووشی

 

نخود را بخیسانید، بپزید و پوره كنید. آن‌گاه نخود، روغن زیتون، آبلیمو، نمك، فلفل و زیره را در كاسه‌ دستگاه‌ غذاساز بریزید و مخلوط كنید.

سپس ارده، را بیفزائید و مخلوط نمائید. حالا ماهی را سرخ كنید و حُمُّص را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید، ماهی را رویش بگذارید و با دانه‌ صنوبر و جعفری بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزی با ماهیانواع ماهیپخت ماهیماهی با حُمُّصآشپزی با حُمُّصطرز تهیه ماهی با حُمُّص تعداد بازديد: 1704 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است