تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه خردل را بیفزائید و تفت دهید و بعد پیاز و چیلی را افزوده و تفت دهید. سپس گلكلم، سیبزمینی، بادمجان، هویج، گوجهفرنگی، لوبیاسبز، سیر، زنجفیل، كاری، زردچوبه، نمك و آب سبزیجات را افزوده و خوراك را بپزید.
حالا خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز و بادامهندی بیارائید.
یادآوری: برای بهدست آوردن آب سبزیجات، میتوانید از مخلوط 2 عدد قرص عصاره سبزی همراه با دو و یک دوم پیمانه آب گرم استفاده کنید.