Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

خوراک سبزیجات و کاری

خوراک سبزیجات و کاری

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

دانه خردل 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 2 عدد

 

فلفل سبز تند (چیلی) خرد كرده 1 عدد

 

گل كلم گلچه كرده 500 گرم

 

سیب زمینی مكعبی خرد كرده 500 گرم

 

بادمجان مكعبی خرد كرده 350 گرم

 

هویج خرد كرده 2 عدد

 

فیله گوجه فرنگی خرد كرده 400 گرم

 

لوبیاسبز خرد كرده 100 گرم

 

سیر له كرده 2 حبه

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

 

پودر كاری 1 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه1 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

آب سبزیجات 600 میلی لیتر (حدود دو و یک دوم پیمانه)

 

گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

بادام هندی برشته و خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه خردل را بیفزائید و تفت دهید و بعد پیاز و چیلی را افزوده و تفت دهید. سپس گل‌كلم، سیب‌زمینی، بادمجان، هویج، گوجه‌فرنگی، لوبیا‌سبز، سیر، زنجفیل، ‌كاری، زردچوبه، نمك و آب سبزیجات را افزوده و خوراك را بپزید.

حالا خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز و بادام‌هندی بیارائید.

یادآوری: برای به‌دست آوردن آب سبزیجات، می‌توانید از مخلوط 2 عدد قرص عصاره سبزی همراه با دو و یک دوم پیمانه آب گرم استفاده کنید.    

 

برچسب ها: آموزش انواع خوراکخوراک کاریخوراک سبزیجات و کاریخوراک سبزیجاتخوراک ها تعداد بازديد: 1424 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است