آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
روشتهیه
گوشت برش زده را در فلفل سیاه و روغن زیتون بلغتانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
آنگاه سیر و پیاز را در تابة مناسبی با قدری روغن تفت دهید.
سپس سس گوجهفرنگی، سرکه، نمک و آب را به مواد فراهم کرده اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوش آید و آب آن تبخیر گردد.
اینک شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سس خنک شود.
حالا زرده تخممرغ را با 2 قاشق سوپخوری آب و کمی نمک در ظرف مناسبی بریزید و ظرف را روی حرارت آبجوش قرار دهید و پیوسته هم بزنید .
کره را نیز کم کم بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مثل سس مایونز غلیظ شده و آماده شود.
سپس ترخون و گشنیز را به سس قبلی اضافه کنید و هم بزنید. اینک در تابه چدنی روغن زیتون بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود.
حالا هر طرف تورندو را 3-4 دقیقه سرخ کنید. سپس نمک بزنید و در ظرف مناسبی بگذارید.
حالا ظرف سس را در کنار تورندو قرار دهید و به همران نان، پوره سیبزمینی و یا سبزیجات پخته سرو نمائید.
یادآوری 1: تورندو استیک کوچکی است که از بخش نسبتا باریک فبله گوساله به پهنای 5-6 سانت و ضخامت 2 سانت بریده میشود.
یادآوری 2: در صورت دلخواه میتوانید این دو سس را مخلوط کنید.