آشپزباشی- مرضیه مرشدی
فلفل دلمهای، پیاز، پوره سیبزمینی، پنیر، نمک، فلفل، گشنیز و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. یک برش نان بردارید و از مواد فراهم کرده روی آن بگذارید و برش دیگری از نان را رویش قرار دهید.
آنگاه روی آن قدری کره بمالید و کنجد بپاشید. حالا نان را از قسمت کره مالیده درون تابه بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا برشته شود.
اکنون روی طرف دیگر نیز کره بمالید، کنجد بپاشید و آن را برشته کنید. سپس هر ساندویچ را به دو مثلث ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.