Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

ساندویچ پنیر و سبزیجات

ساندویچ پنیر و سبزیجات

shooroshirin6

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

 فلفل دلمه‌ای ریز خرد کرده یک چهارم پیمانه

 

پیاز ریز خرد کرده یک چهارم پیمانه

 

سیب زمینی پخته و پوره کرده یک چهارم پیمانه

 

پنیر موزارلای رنده کرده یک چهارم پیمانه

 

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

گشنیز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری

 

نان برشی 4 عدد

 

کنجد 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

فلفل دلمه‌ای، پیاز، پوره سیب‌زمینی، پنیر، نمک، فلفل، گشنیز و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. یک برش نان بردارید و از مواد فراهم کرده روی آن بگذارید و برش دیگری از نان را رویش قرار دهید.

آن‌گاه روی آن قدری کره بمالید و کنجد بپاشید. حالا نان را از قسمت کره مالیده درون تابه بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا برشته شود.

اکنون روی طرف دیگر نیز کره بمالید، کنجد بپاشید و آن را برشته کنید. سپس هر ساندویچ را به دو مثلث ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: ساندویچآشپزی با سبزیجاتساندویچ پنیر و سبزیجاتساندویچ پنیریساندویچ سبزیجات تعداد بازديد: 1316 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است