آشپزباشی- فاطمه درویش
روغن را در تابه بریزید و روی اجاق داغ كنید. آنگاه قارچ، سیر و پیازچه را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه، تفت دهید.
دقت كنید قارچ آب نیندازد و قدری برشته شود. حالا مواد را از تابه درآورید و بگذارید خنك شود.
آبلیمو، پوست لیمو و پودر كاری را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا عطرش بلند شود.
سپس نخودفرنگی را پوره كنید و در كاسهای بریزید. خرده نان، مخلوط قارچ و ادویه را به آن بیفزائید و با دست ورز دهید تا مایه چسبندگی لازم را پیدا كند.
سپس مایهی فراهم كرده را به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید و در دست گرد نمائید و سرخ كنید و كنار بگذارید.
اینك نانها را نصف كنید رویشان از مخلوط ماست خامهای و زیرهی سبز بمالید و یك حلقه گوجهفرنگی قرار دهید.
سپس برگرهای قارچ را روی آن بگذارید و با كاهو و یا سبزی دلخواه میل كنید.
یادآوری: این برگر را میتوانید با نخود آبگوشتی پخته و پوره كرده نیز تهیه كنید كه در این صورت انسجام بیشتری خواهد داشت.