آشپزباشی- ماه منیر نوری
روغن، تخم مرغ، زردهی تخم مرغ، دوغ، بیكینگپودر و نمك را با هم مخلوط كنید.
آنگاه كمكم آرد را بیفزائید، در حدی كه خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
بعد آن را نیم ساعت استراحت دهید.
سپس سیبزمینی را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود. اینك برشهای بلند و منظمی از سیبزمینیها فراهم سازید.
اكنون تخم مرغ را رنده كنید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید.
اینك مربعهای 12 سانتیمتری از خمیر ببرید.
در هر خمیر برشی از سیبزمینی قرار دهید و روی آن، قدری تخم مرغ رندهكرده، پنیر و قدری كنجد بپاشید.
حالا از دو طرف خمیر، به اندازهی نیم سانتیمتر روی مواد قرار دهید.
بعد آن را لول كنید. اكنون آن را در روغن داغ سرخ كنید و روی هولهی كاغذی آشپزخانه، روغن اضافیاش را بگیرید و میل نمائید.
نكتهی خواندنی
دوغ نوشیدنی لبنی مناسبی است كه میتواند جای نوشابه را در سبد غذائی ما بگیرد، نوشیدنی سالم و مفیدی كه تأمینكننده بخشی از نیاز روزانه كلسیم و حاوی ویتامینهای گروه B است.