روشتهیه
براي تهيهي سس، سبزيجات(گوجهفرنگي، هویج، کرفس، پیاز و سیر) را خرد كرده و به همراه بقیه مواد و يكدوم ليوان آب به مدت 30 دقيقه روي شعله ملايم بجوشانيد تا همهي مواد پخته شود، سپس به كمك غذاساز يا گوشتكوب برقي آن را پوره كرده و به همراه روغن به قابلمه برگردانید و 15 دقيقه ديگر آن را بپزيد. در صورت نياز كمي آبجوش به آن اضافه كنيد.
براي تهيهي ميتبال پنيري، همهي مواد(به جز آرد) را با هم مخلوط كرده و به شكل كوفتههايي به اندازهي گردوي پوست كنده درآوريد و در آرد بغلتانيد. سپس ميتبالها را 6 تا 8 دقيقه در روغن سرخ كنيد تا همه جاي آن طلايي شود. پاستا را آبكش كرده و بدون اينكه آن را با آب بشوييد در ظرف بكشيد. نمك و فلفل سس را اندازه كرده و ريحان ساطوري را به آن اضافه کنید و باميتبالها مخلوط نمایید و آن را روي پاستا بدهيد. در صورت تمايل پاستای آماده را با كمي پنير پارمزان يا موتزارلا سرو كنيد.