آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان
در تابهی مناسبی، روغن بریزید. آنگاه پیاز و سیر را تفت دهید.
حالا بادامزمینی، زیرهی سبز، تخمگشنیز و نارگیل را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید.
سپس زردچوبه، پودر فلفل قرمز، آرد نخودچی و پودر پسته را اضافه كنید و اندكی تفت دهید.
اینك پورهی گوجهفرنگی و ادویهی كاری را بیفزائید و 10 دقیقه، بپزید.
حالا ماهی را به اندازهی دلخواه خرد كنید و در سس فراهم كرده قرار دهید.
سپس آب را نیز بیفزائید و به مدت تقریبی 30 دقیقه روی حرارت ملایم، بپزید.
اكنون خوراك ماهی با كاری را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و میل كنید.
یادآوری: برای مزهدار كردن ماهی میتوانید آن را یك ساعت در آب پیاز قرار دهید.