تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
آرد را در كاسهی مناسبی الك كنید و حفرهای در وسط آن ایجاد نمائید. آنگاه بیكینگپودر، نمك و روغن زیتون را در این حفره بریزید و 400 میلیلیتر آب را كمكم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و یكدستی به دست آید.
سپس خمیر را به شكل توپ درآورید و در پارچهی مرطوبی بپیچید و 30 دقیقه كنار بگذارید. حالا از خمیر 8 توپ 100 گرمی و 8 توپ كوچكتر بسازید و از باقیماندهی خمیر نیز 8 نوار بلند فراهم كنید.
اكنون توپهای كوچكتر را روی توپهای بزرگتر قرار دهید و رویشان زردهی تخممرغ بمالید و نوارهای فراهم كرده را دور توپها بچسبانید.
اینك سینی شیرینیپزی را با روغن زیتون چرب كنید و خمیرها را در آن بچینید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 130 درجهی سانتیگراد بپزید.
حالا سر نانها را بردارید. داخلشان را خالی كنید و با مواد میانی و سیبزمینی سرخكرده پر نمائید. آنگاه كباب آناتولی را با نعنا بیارائید و برای پذیرائی در بشقاب مناسبی قرار دهید.