آشپزباشي- ایران كوهستانی
كره را در تابه بریزید و روی اجاق داغ كنید. پیازچه، سیر، سیبزمینی و دانه صنوبر را بیفزائید و تفت دهید و بگذارید سرد شود.
تخممرغ و آرد را به مخلوط اضافه كنید. حالا هر بار از مخلوط نهائی، گلولههائی به اندازه یك قاشق سوپخوری بردارید و گردكنید و با انگشت آردی، آنها را كمی پهن نمائید.
روغن را داغ كنید. سپس دو طرف مایه فرمداده را در روغن سرخ كنید تا رنگشان تقریباً قهوهای شود.
بعد از گرفتن روغن اضافی، رویشان را با كرم تره، دانه صنوبر و تره اضافی بیارائید.
روش تهیه كرم تره: همه مواد را با هم مخلوط كنید.
یادآوری: دانه صنوبر- كه آن را در ایران چلغوز مینامند- در آجیلفروشیها به فروش میرسد.