Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:00

رُستی با كرم تره و خامه

رُستی با كرم تره و خامه

shooroshirin7

0 1

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

كره  30 گرم

 

پیازچه‌ خردكرده  4 عدد

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

سیب‌زمینی رنده‌كرده 3 عدد متوسط

 

دانه‌ صنوبر بوداده و خردكرده یك‌سوم پیمانه

 

تخم‌مرغ همزده  1 عدد

 

آرد  یك‌چهارم پیمانه

 

روغن  3 قاشق سوپخوری

 

دانه‌ صنوبر برشته‌كرده‌ اضافی به میزان لازم

 

تره‌ خردكرده اضافی برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ كرم تره:

 

خامه‌ ساده یك‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

 

تره‌ خردكرده  2 قاشق سوپخوری

 

پودر فلفل سیاه  1 قاشق چایخوری

آشپزباشي- ایران كوهستانی

 

كره را در تابه بریزید و روی اجاق داغ كنید. پیازچه، سیر، سیب‌زمینی و دانه‌ صنوبر را بیفزائید و تفت دهید و بگذارید سرد شود.

 تخم‌مرغ و آرد را به مخلوط اضافه كنید. حالا هر بار از مخلوط نهائی، گلوله‌هائی به اندازه‌ یك قاشق سوپخوری بردارید و گردكنید و با انگشت آردی، آن‌ها را كمی پهن نمائید.

روغن را داغ كنید. سپس دو طرف مایه‌ فرم‌داده را در روغن سرخ كنید تا رنگشان تقریباً قهوه‌ای شود.

 بعد از گرفتن روغن اضافی، رویشان را با كرم تره، دانه صنوبر و تره‌ اضافی بیارائید.

روش تهیه‌ كرم تره: همه مواد را با هم مخلوط كنید.

یادآوری: دانه‌ صنوبر- كه آن را در ایران چلغوز می‌نامند- در آجیل‌فروشی‌ها به فروش می‌رسد.

 

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیانواع آشپزیرُستی با كرم تره و خامهرستیانواع رستیخامه تعداد بازديد: 1182 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است