Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

پیراشکی

پیراشکی

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

ماست 250 گرم

 

زرده‌ی تخم مرغ 3 عدد

 

روغن مایع 50 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

نمك به میزان لازم

 

بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

آرد حدود 500 گرم

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم 

 

مواد لازم میانی 

 

ذرت پخته 150 گرم

 

پنیر موزارلا 100 گرم

 

پنیر سفید (فتا) 100 گرم

 

قارچ خردكرده و تفت داده 200 گرم

 

جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

گردوی خردكرده 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ماه منیر نوری

 

درون كاسه‌‌ی مناسبی، ماست، زرده‌های تخم‌مرغ، روغن، نمك و بیكینگ پودر را بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه آرد را كم‌كم بیفزائید تا مایه، ‌خمیر شود و به دست نچسبد. حالا روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت كنار بگذارید.

سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده، با وردنه، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید.

دایره‌هائی به قطر 10 سانتیمتر از خمیر درآورید. قدری از مواد میانی روی آن قرار دهید و خمیر دیگری روی مواد میانی بگذارید.

حالا لبه‌های آن را، با چنگال یا دست به هم بچسبانید و شكل دهید تا كاملاً بسته شود. اكنون، پیراشكی‌ها را در روغن فراوان سرخ كنید.

روش تهیه‌ی مواد میانی

همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیمیان وعده دانش آموزانآموزش پیراشکیمیان وعده مدرسهآشپزباشیمیان وعده کودکدستور تهیه پیراشکی تعداد بازديد: 1345 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است