آشپزباشی- ماه منیر نوری
درون كاسهی مناسبی، ماست، زردههای تخممرغ، روغن، نمك و بیكینگ پودر را بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه آرد را كمكم بیفزائید تا مایه، خمیر شود و به دست نچسبد. حالا روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت كنار بگذارید.
سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده، با وردنه، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید.
دایرههائی به قطر 10 سانتیمتر از خمیر درآورید. قدری از مواد میانی روی آن قرار دهید و خمیر دیگری روی مواد میانی بگذارید.
حالا لبههای آن را، با چنگال یا دست به هم بچسبانید و شكل دهید تا كاملاً بسته شود. اكنون، پیراشكیها را در روغن فراوان سرخ كنید.
روش تهیهی مواد میانی
همهی مواد را با هم مخلوط كنید.