آشپزباشی- ژینوس نوروزی
اسپاگتی را طبق دستور پخت نوشتهشده بر روی بسته، داخل آب جوش بریزید و بپزید.
سپس آب اضافی آن را خالی كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.
آنگاه كوفتهها را رویآن قرار دهید و سس را بیفزائید.
روش تهیهی كوفتههای پنیری
گوشت چرخكرده، جعفری، پنیر پارمسان، رب گوجه فرنگی و تخم مرغ را، در كاسهی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. تا مخلوط شوند.
آنگاه از مایهی بهدست آمده، توپهای كوچكی درست كنید و در تابهی نچسبی، به مدت 4 تا 5 دقیقه سرخ كنید.
سپس كوفتههای سرخشده را بردارید و روی هولهی كاغذی قرار دهید تا روغنشان گرفته شود.
روش تهیهی سس گوجه فرنگی
كره را در تابهی بزرگی آب كنید.
سپس پیاز، ریحان و اورگانو را به مدت 2 تا 3 دقیقه و یا تا زمانی كه پیاز، نرم و سبك شود، تفت دهید.
آنگاه، گوجه فرنگی، رب گوجه، آب گوشت و شكر را اضافه كنید و هم بزنید.
وقتی شروع به جوشیدن كرد، شعله را كم كنید و بگذارید آرامآرام به مدت 30 دقیقه بجوشد تا سس غلیظی به دست آید.
فقط هرازگاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد. حالا كمی فلفل هم برای مزهدار كردن به آن بیفزائید.
در این هنگام، كوفتهها را درون سس قرار دهید و 5 دقیقهی دیگر صبر كنید تا بپزد.