آشپز باشی - کیان رنجبر :
روشتهیه
گوشت، پیاز، سیر و کمی روغن را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آنگاه به میزان کافی آب، پاپریکا، فلفل سفید، فلفل قرمز و گوجه فرنگی را بیفزائید. حالا صبر کنید تا گوشت پخته شود. سپس نمک، هویج و سیبزمینی را اضافه کنید و به پختن ادامه دهید تا گولاش کاملا جا بیفتد. اینک غذا را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.
درباره گولاش
گولاش مجارستانی یک سوپ یا خورش از گوشت و سبزیجات با چاشنی فلفل قرمزو سایر ادویهها و ترشیجات است.گولاش از پادشاهی مجارستان در قرون وسطی نشات گرفته و همچنین وعده غذایی محبوب در اروپای مرکزی، شرق اروپا، کشورهای اسکاندیناوی و جنوب اروپا است. منشأ این خوراک به خورش چوپانهای مجار در سده 9 میلادی برمیگردد که در آن گوشت پخته و طعم داده شده با کمک خورشید خشک و در کیسههایی از سیرابی گوسفند بستهبندی میشد که برای تبدیل به یک وعده غذایی تنها نیاز به آب داشت.این خوراک یکی از غذاهای ملی مجارستان و یکی از نمادهای این کشور است.
یادآوری
خوراکهای اینچنینی را میتوانید به همراه انواع نان و برنج سرو نمائید.
میتوانید از سبزیجات مختلف مانند فلفل دلمهای و کرفس استفاده نمائید.
میتوانید از حبوبات، البته به نحوی که میزان سبزیجات بیشتر باشد نیز استفاده نمائید.