Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

گولاش

گولاش

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت مغز ران یا راستة گوسالة خرد کرده.................... 500 گرم

پیاز ریز خرد کرده............... 100 گرم

سیر له کرده............... 2 حبه

روغن............ به میزان لازم

پاپریکا، فلفل سفید و قرمز..............  2 قاشق چایخوری

گوجه فرنگی پوست گرفته ...............150 گرم

نمک و فلفل.................. به میزان لازم

هویج خرد کرده................... 100 گرم

سیب‌زمینی خرد کرده................ 100 گرم

آشپز باشی - کیان رنجبر :

 

روش‌تهیه

گوشت، پیاز، سیر و کمی روغن را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه به میزان کافی آب، پاپریکا، فلفل سفید، فلفل قرمز و گوجه فرنگی را بیفزائید. حالا صبر کنید تا گوشت پخته شود. سپس نمک، هویج و سیب‌زمینی را اضافه کنید و به پختن ادامه دهید تا گولاش کاملا جا بیفتد. اینک غذا را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.

 

درباره   گولاش

گولاش مجارستانی یک سوپ یا خورش از گوشت و سبزیجات با چاشنی فلفل قرمزو سایر ادویه‌ها و ترشی‌جات است.گولاش از پادشاهی مجارستان در قرون وسطی نشات گرفته و همچنین وعده غذایی محبوب در اروپای مرکزی، شرق اروپا، کشورهای اسکاندیناوی و جنوب اروپا است. منشأ این خوراک به خورش چوپان‌های مجار در سده 9 میلادی برمی‌گردد که در آن گوشت پخته و طعم داده شده با کمک خورشید خشک و در کیسه‌هایی از سیرابی گوسفند بسته‌بندی می‌شد که برای تبدیل به یک وعده غذایی تنها نیاز به آب داشت.این خوراک یکی از غذاهای ملی مجارستان و یکی از نمادهای این کشور است.

 

یادآوری

  خوراک‌های این‌چنینی را می‌توانید به همراه انواع نان و برنج سرو نمائید.

  می‌توانید از سبزیجات مختلف مانند  فلفل دلمه‌ای و کرفس استفاده نمائید.

  می‌توانید از حبوبات، البته به نحوی که میزان سبزیجات بیشتر باشد نیز استفاده نمائید.

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیغذای مجارستانیگولاش تعداد بازديد: 667 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است