تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
فر را با دمای 200 درجهی سانتیگراد گرم كنید. روی بادمجانها را با چاقو شكافهائی ایجاد كنید و 40 دقیقه یا تا زمانیكه پوستشان چروك بخورد، در فر بپزید.
همینكه بادمجانها خنك شدند، هر كدام را دو قسمت كنید و گوشتهی آن را با قاشق درآورید و نمك و فلفل بزنید.
حالا سیر و 4 قاشق سوپخوری از روغن زیتون را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون سركهی بالزامیك را نیز با 2 قاشق سوپخوری از روغن زیتون مخلوط كنید و آن را به پنیر خامهای بیفزائید.
سپس نمك، فلفل، نعنا، جعفری و ریحان را به مخلوط پنیر اضافه نمائید. آنگاه گوجهفرنگیها را دونیم كنید و دانههایش را درآورید و مكعبی ببرید.
سپس مایهی پنیری را با ژامبون مخلوط كنید و گوجهفرنگیهای خرد كرده و ریحان را به بادمجان بیفزائید. اكنون داخل نانها را با این مواد پر كنید و در سبد پیكنیك بگذارید.