آشپزباشی- فاطمه درویش
توپهای پنیر را در مخلوط روغن زیتون، پرک فلفل قرمز، پودر چیلی، زیره و پودر سیر بغلتانید. آنگاه توپهای پنیر را همراه با گوجهفرنگی ، برگ ریحان، فلفل دلمهای و ژامبون به خلال دندان بزنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.
پنیر موزارلای تازه، توپی شکل 20 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پرک فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری
پودر چیلی یک دوم قاشق چایخوری
زیره آسیاب کرده یک دوم قاشق چایخوری
پودر سیر یک چهارم قاشق چایخوری
گوجه فرنگی مینیاتوری 20 عدد
برگ ریحان 20 عدد
فلفل دلمهای قرمز برشته، پوست کنده و خرد کرده 180 گرم
ژامبون خرد کرده (در صورت تمایل) 4 ورق
آشپزباشی- فاطمه درویش
توپهای پنیر را در مخلوط روغن زیتون، پرک فلفل قرمز، پودر چیلی، زیره و پودر سیر بغلتانید. آنگاه توپهای پنیر را همراه با گوجهفرنگی ، برگ ریحان، فلفل دلمهای و ژامبون به خلال دندان بزنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.