آشپزباشی- ژینوس نوروزی
طبق دستور پخت نوشتهشده بر روی بستههای پاستا، آنها را در ظرف جاداری- كه حاوی آب جوش است- بریزید و بپزید.
سپس آبكش كنید و گرم نگهش دارید. اكنون روغن را با حرارت ملایم گرم كنید.
در این فاصله، به ماهی آبلیمو بزنید و كمی شوید رویشان بپاشید.
حالا آنها را به مدت 2 تا 3 دقیقه درون روغن بگذارید و صبر كنید تا دو طرفشان بپزد و با چنگال امتحان كنید كه خوب مغزپخت شده باشند.
آنگاه ماهی را از تابه بیرون آورید و در تكههای درشت ببرید.
اینك، پاستا را در 6 بشقاب مناسب، برای پذیرائی بریزید و روی هر كدام را تكههای ماهی بگذارید،سس را بیفزائید و بلافاصله،سر سفره ببرید.
روش تهیهی سس
برای درست كردن سس، ابتدا آلبالو را در غذاساز بریزید یا با همزن برقی خوب بزنید تا یكدست شود.
سپس، پورهی آن را از صافی ریز بگذرانید تا دانههایش از آن جدا شود.
حالا مایونز، خردل و آبلیمو را به پوره بیفزائید و خوب با یكدیگر مخلوط كنید.