آشپزباشی - کیان رنجبر
تخممرغها در ظرف مناسبی شکسته و کاملا هم بزنید. آنگاه آب، شیر، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد و بیکینگپودر را به آرامی افزوده و مخلوط نمائید تا مانند سس غلیظ، صاف و یکدست شود.
حالا سوسیسها را پس از بخارپز کردن به سیخ چوبی زده و در آرد گندم بغلظانید. آنگاه در مایه تهیه شده فرو برده و بلافاصله در روغن داغ فراوان سرخ کنید میزان آرد کافی است.
یادآوری: یک بند انگشتان را داخل سس تهیه شده فرو ببرید. باید مانند یک غشاء کلفت سطح انگشت شما را بپوشاند.