آشپزباشی- فاطمه درویش
نیمی از كره را روی یكی از نانها، بمالید و به ترتیب پنیر، برگ ریحان و گوجهفرنگی را روی نان بگذارید.
آنگاه برش دیگری نان، روی مواد قرار دهید و بفشارید تا لبههای نانها به یكدیگر بچسبد.
حالا آرد، تخممرغ و نان خشك را در بشقابهای جداگانه بریزید.
سپس با یك قلممو روی نانها را با كمی شیر مرطوب كنید و آنها را ابتدا در آرد، سپس در تخممرغ و بعد در نان كوبیده، بغلتانید.
اكنون آن را در یخچال نگه دارید تا به نانها بچسبد.
اینك در تابهی مناسبی، باقیماندهی كره و روغن را بریزید و ساندویچ را در آن سرخ كنید.