Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:01

اُردور سیب‌زمینی و گردو

اُردور سیب‌زمینی و گردو

shooroshirin3

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

آب جوش 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

آرد سیب‌زمینی 100 گرم

اسفناج رشته‌ای خرد كرده 20 برگ

پیازچه خرد كرده 2 ساقه

آویشن خشك یك‌دوم قاشق چایخوری

زیره آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

كره نرم 30 گرم

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

گردوی برشته و خرد كرده 150 گرم

مواد لازم برای تهیه سس گوجه‌فرنگی

كره 30 گرم

پیاز خرد كرده 1 عدد

سیر له كرده 1 حبه

كنسرو گوجه‌فرنگی خرد كرده 1 قوطی 410 گرمی

شكر 1 قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

آب و آرد سیب‌زمینی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. اسفناج را بپزید و آب اضافیش را بگیرید. آن‌گاه مخلوط آرد سیب‌زمینی و آب، اسفناج، پیازچه، آویشن، زیره، كره و زرده تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس از مایه فراهم كرده، 8  بیضی بسازید و در گردوی خرد كرده بغلتانید.

حالا آن‌ها را در سینی چربكرده‌ بچینید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 190درجه سانتیگراد بپزید. اكنون پیش‌غذا را در ظرف مناسبی بچینید و با سس گوجه‌فرنگی میل كنید.

روش تهیه سس گوجه‌فرنگی: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. اكنون گوجه‌فرنگی، شكر و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و سس به دست آمده را بجوشانید تا غلیظ شود.

 

برچسب ها: آشپزي با سيب زمينياُردور سیب‌زمینی و گردوآموزش اردور سيب زمينيمواد لازم اردورسيب زميني و گردو تعداد بازديد: 1769 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است