تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
آب و آرد سیبزمینی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. اسفناج را بپزید و آب اضافیش را بگیرید. آنگاه مخلوط آرد سیبزمینی و آب، اسفناج، پیازچه، آویشن، زیره، كره و زرده تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس از مایه فراهم كرده، 8 بیضی بسازید و در گردوی خرد كرده بغلتانید.
حالا آنها را در سینی چربكرده بچینید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 190درجه سانتیگراد بپزید. اكنون پیشغذا را در ظرف مناسبی بچینید و با سس گوجهفرنگی میل كنید.
روش تهیه سس گوجهفرنگی: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. اكنون گوجهفرنگی، شكر و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و سس به دست آمده را بجوشانید تا غلیظ شود.