تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
رشتههای زعفران را در تابه مناسبی بریزید و 1-2 دقیقه، روی اجاق تفت دهید. آنگاه زعفران را از تابه درآورید و در ظرف کوچکی بریزید، آب جوش را به آن بیفزائید و کنار بگذارید. سپس روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
حالا پیاز، سیر، زنجفیل و چیلی را بیفزائید و در قابلمه را بگذارید. سپس 10 دقیقه صبر کنید تا پیاز کاملا نرم شود. اکنون ادویهها را افزوده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. آنگاه مرغ را نیز افزوده و بپزید.
سپس محلول زعفران و آب مرغ را بیفزائید و پس از چند دقیقه، مرغ را از قابلمه درآورید و گرم نگه دارید. اینک آب مرغ را روی حرارت تند قرار دهید تا قدری تبخیر شود و مقدارش به 375 میلی لیتر کاهش یابد. اکنون چلو را در ظرف مناسبی بکشید، تکههای مرغ را رویش بچینید و آب مرغ را رویش بدهید.