Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

مرغ تندوری

مرغ تندوری

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

ماست معمولی 250 گرم

 

پودر تندوری 1 قاشق سوپخوری

 

فلفل قرمز یك‌سوم قاشق چایخوری

 

زنجفیل تازه و رنده‌‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

تكه‌های مرغ ران یا سینه 2 عدد

 

لیموترش تازه 1 عدد

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

ابتدا ماست و پودر تندوری را با هم مخلوط كنید.

بعد زنجفیل، فلفل قرمز، سیر له‌كرده، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و همه را با هم مخلوط نمائید.

سپس لیمو را از وسط برش دهید و تكه‌های مرغ را به آب آن آغشته كنید.

آن‌گاه با برس، از مخلوط ماست روی مرغ بمالید و  1 ساعت كنار بگذارید تا مزه‌دار شود.

حالا تكه‌های مرغ را روی فویل قرار دهید و فویل را روی سینی فر بگذارید و در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 40 دقیقه بپزید.

سپس غذا را در ظرف مناسبی بكشید و آن را تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغآشپزی در فرآشپزباشیمرغ تندوریدستور پخت مرغمزه دار کردن مرغ تعداد بازديد: 1512 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است