آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
سیبزمینی را بپزید، پوستش را بگیرید و آن را پوره كنید. آنگاه نیمی از كره، زردههای تخممرغ، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
سپس پورهی فراهمكرده را در كیسهی شیرینیپزی دارای ماسورهی كنگرهدار بریزید و دایرههائی توخالی از آن روی سینی پوشانده ازكاغذ، بگذارید.
حال سینی را در فر گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیكه پوره طلائی رنگ شود، بپزید.
اینك در تابهی مناسبی باقیماندهی كره را بریزید، پیاز را در آن تفت دهید و بعد گوجهفرنگی، قارچ، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا آب گوجهفرنگی كشیده شود.
اكنون وسط سیبزمینی را با این مخلوط پر كنید و با جعفری بیارائید.