تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
كدوها را بشوئید و پوستشان را بگیرید. آنگاه رویش نمك بپاشید و یك ساعت كنار بگذارید. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
كدوها را با هوله كاغذی آشپزخانه خشك كنید و در روغن سرخ نمائید تا طلائی رنگ شود. سپس گوجهفرنگیها را از وسط نصف كنید و در روغن سرخ نمائید تا طلائی رنگ شود.
اكنون كدو را در قابلمه مناسبی بچینید و رویش پیازداغ بریزید و گوجهفرنگی و غوره را بیفزائید. حالا رب گوجهفرنگی را در باقیمانده روغن سرخ كنید و زردچوبه، نمك، فلفل و آب را بیفزائید و مخلوط كنید.
آنگاه سس فراهم كرده را به مسما كدو بیفزائید و آن را 15 دقیقه، بپزید.