Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:23

مسمای كدو سبز

مسمای كدو سبز

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كدو سبز 10 عدد قلمی

 

نمك 1 قاشق سوپخوری

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

گوجه‌فرنگی 6 عدد متوسط

 

پیازداغ 4 قاشق سوپخوری

 

غوره 3 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی  2 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آب یك و ‌یك‌دوم پیمانه (375 میلی‌لیتر)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

كدوها را بشوئید و پوستشان را بگیرید. آن‌گاه رویش نمك بپاشید و یك ساعت كنار بگذارید. حالا روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

كدوها را با هوله‌ كاغذی آشپزخانه خشك كنید و در روغن سرخ نمائید تا طلائی رنگ شود. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را از وسط نصف كنید و در روغن سرخ نمائید تا طلائی رنگ شود.

 اكنون كدو را در قابلمه‌ مناسبی بچینید و رویش پیازداغ بریزید و گوجه‌فرنگی و غوره را بیفزائید. حالا رب گوجه‌فرنگی را در باقیمانده‌ روغن سرخ كنید و زردچوبه، نمك، فلفل و آب را بیفزائید و مخلوط كنید.

آن‌گاه سس فراهم كرده را به مسما كدو بیفزائید و آن را 15 دقیقه، بپزید.

 

برچسب ها: آشپزی با کدومسمای كدو سبزمسماانواع مسمامواد اولیه مسمای كدوطرز تهیه مسما تعداد بازديد: 1983 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است