آشپزباشی- انسیه حافظی
برنج را به مدت 3 ساعت در آب و نمك بخیسانید. مرغ را با پیاز، نمك، كمی زردچوبه و روغن تفت دهید و با قدری آب بپزید.
در تابهی مناسبی، قدری روغن بریزید و كشمش و پیازداغ را در آن تفت دهید.
حالا گرد لیمو، فلفل قرمز، زیره و ادویهی كاری را به مخلوط پیاز و كشمش بیفزائید و نخودفرنگی را با آن مخلوط نمائید.
برنج را آبكش كنید. آنگاه مواد آماده را با برنج آبكشكرده مخلوط سازید و دم كنید.
تكههای مرغ را بار دیگر سرخ كنید. پلو را در دیس زیبائی بكشید و رویش را با تكههای مرغ و برنج زعفرانی، تزئین نمائید.