گروه آشپزی
آرد، بیكینگپودر، تخم گشنیز، گرام ماسالا، زردچوبه، گشنیز و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه رویش را بپوشانید و نیم ساعت كنار بگذارید.
حالا گلكلم و پیاز را جداگانه در خمیر فرو ببرید و در روغن فراوان و داغ، سرخ كنید. اینك گل گلم و پیاز سوخاری را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
حال خوراك را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با سس میل كنید.
روش تهیه سس: همه مواد سس را درون شیشه بریزید، درش را محكم ببندید و خوب تكان دهید تا سس صاف و یكدست شود.