Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:01

كوكوی انواع سبزی

كوكوی انواع سبزی

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز خردكرده 1 پیمانه

 

ذرت پخته 1 پیمانه

 

نخودفرنگی پخته 1 پیمانه

 

لوبیاسبز خردكرده پخته 1 پیمانه

 

هویج خردكرده و پخته 1 پیمانه

 

كدوسبز خردكرده 1 پیمانه

 

گشنیز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل و زیره به مقدار لازم

 

تخم مرغ 4 عدد

 

روغن برای سرخكردن به میزان لازم

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

فلفل دلمه‌ای‌ها را با ذرت، نخودفرنگی، لوبیاسبز، هویج، كدو و گشنیز مخلوط كنید. بعد نمك، فلفل و زیره را اضافه نمائید.

تخم‌مرغ‌ها را در ظرف جداگانه‌ای بریزید و هم بزنید و به مخلوط سبزی‌ها بیفزائید. مایه‌ی كوكو را خوب هم بزنید.

حالا در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق داغ كنید. مایه را در تابه بریزید و دو طرف كوكو را سرخ كنید.

اینك كوكو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و اطرافش را به دلخواه تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیانواع کوکوکوکو و کتلتسبزی کوکوآشپزباشیكوكوی انواع سبزی تعداد بازديد: 1560 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کوکو چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است