آشپزباشی- مرضیه فولادی
نخود، لوبیا و گندم را دستكم 3-4 ساعت در آب گرم بخیسانید. قابلمهی مناسبی بردارید، حبوبات را همراه با بوقلمون، گوجهفرنگی و یك عدد پیاز در قابلمه بریزید.
نمك، فلفل، زردچوبه و لیموعمانی را هم بیفزائید و روی اجاق بگذارید.
درِ قابلمه را نبندید تا جوش بیاید. چنانچه كف روی آن جمع شد، آن را با قاشق بردارید، شعله را كم كنید و در قابلمه را ببندید تا مواد بپزند.
حالا سیبزمینی و به را نیز داخل قابلمه بریزید و بگذارید بپزد و آبگوشت جا بیفتد. آب گوشت را در ظرف مناسبی بكشید.
بقیهی مواد را در صورت دلخواه، پس از جدا كردن استخوانها، میتوانید بكوبید.
اگر بخواهید گوشت كوبیده مزهدار شود، 1 عدد پیاز باقیمانده و سیر را رنده كنید و تفت دهید و به گوشت كوبیده بیفزائید.
گرد لیمو و دارچین را هم روی آبگوشت بپاشید. این غذا را با نان تازه، سبزی خوردن و ترشی، میل كنید.