آشپزباشی
در تابهی مناسبی، روغن و گوشت را بریزید و روی اجاق قرار دهید. گوشت را تفت دهید تا كاملاً طلائیرنگ شود.
آنگاه پیاز، سیر و كرفس را بیفزائید و حدود 3 دقیقهی دیگر آن را تفت دهید. در این هنگام آرد را اضافه كنید و مواد را كاملاً مخلوط نمائید.
آب گوشت، سركه، سبزی، نمك و فلفل را بیفزائید و صبر كنید تا بپزد.
حالا رب گوجهفرنگی را اضافه كنید.
اكنون در قابلمهی مناسبی، آب و نمك را روی اجاق بجوشانید، لازانیا را در آن قرار دهید تا كمی نرم شود و بعد در آبكش بریزید و رویش آب ولرم بدهید.
حالا كف ظرف نسوزی را با كره چرب كنید.
ورقههای لازانیا را یك ردیف در كف ظرف بچینید، رویش قدری از مایه گوشتی، سس و پنیر بریزید.
حالا آن را در فر (تاون) گرمشده با دمای 190 درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی 25 دقیقه در طبقهی وسط بپزید تا رویهی آن طلائی شود.
اینك با ریحان تازه آن را ترئین كنید.
روش تهیه سس
ابتدا كره را در تابه بریزید، آرد را بیفزائید و تفت دهید تا بوی خامیاش گرفته شود.
سپس مخلوط شیر و خامه را به تدریج اضافه كنید و با همزن دستی هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
بعد بگذارید آرام و ملایم بجوشد تا سس غلیظ شود.