Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:12

لازانیای سبز

لازانیای سبز

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری (25 میلی‌لیتر)

 

گوشت چرخكرده 450 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

سیر له كرده 4 حبه

 

كرفس خردكرده 1 ساقه

 

آرد 1 قاشق سوپخوری (25 گرم)

 

آب گوشت 300 میلی‌لیتر

 

سركه بالزامیك 150 میلی‌لیتر

 

جعفری و ریحان تازه 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

لازانیای سبز 14 ورق

 

كره به میزان لازم

 

سس سفید 850 میلی‌لیتر

 

پنیر موزارلا 75 گرم

 

ریحان تازه برای تزئین

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس سفید

 

كره 100 گرم

 

آرد 4 قاشق سوپخوری

 

شیر 600 میلی‌لیتر

 

خامه ساده 100 گرم

آشپزباشی

 

در تابه‌ی مناسبی، روغن و گوشت را بریزید و روی اجاق قرار دهید. گوشت را تفت دهید تا كاملاً طلائی‌رنگ شود.

آن‌گاه پیاز، سیر و كرفس را بیفزائید و حدود 3 دقیقه‌ی دیگر ‌آن را تفت دهید. در این هنگام آرد را اضافه كنید و مواد را كاملاً مخلوط نمائید.

آب  گوشت، سركه، سبزی، نمك و فلفل را بیفزائید و صبر كنید تا بپزد.

حالا رب گوجه‌فرنگی را اضافه كنید.

اكنون در قابلمه‌ی مناسبی، آب و نمك را روی اجاق بجوشانید، لازانیا را در آن قرار دهید تا كمی نرم شود و بعد در آبكش بریزید و رویش آب ولرم بدهید.

حالا كف ظرف نسوزی را با كره چرب كنید.

ورقه‌های لازانیا را یك ردیف در كف ظرف بچینید، رویش قدری از مایه گوشتی، سس و پنیر بریزید.

حالا آن را در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد به مدت تقریبی 25 دقیقه در طبقه‌ی وسط بپزید تا رویه‌ی آن طلائی شود.

اینك با ریحان تازه آن را ترئین كنید.

روش تهیه سس

ابتدا كره را در تابه بریزید، آرد را بیفزائید و تفت دهید تا بوی خامی‌اش گرفته شود.

سپس مخلوط شیر و خامه را به تدریج اضافه كنید و با همزن دستی هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

بعد بگذارید آرام و ملایم بجوشد تا سس غلیظ شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع لازانیاآموزش لازانیاآشپزباشیلازانیای سبزدستور تهیه لازانیای سبزروش تهیه لازانیا تعداد بازديد: 1677 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است