Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

كَبده بِدبس‌الرُّمان

كَبده بِدبس‌الرُّمان

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پیاز خلالی خرد كرده 3 عدد درشت

 

روغن مایع به میزان لازم

 

جگر مرغ مكعبی خرد كرده 500 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

فلفل سیاه  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

ادویه مخلوط یك‌دوم قاشق چایخوری

 

رب انار 3 قاشق سوپخوری

 

كره 30 گرم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید تا قدری طلائی رنگ شود. آن‌گاه جگر را به آن بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس نمك، فلفل و ادویه را اضافه كنید. حالا رب انار و كره را بیفزائید و چند دقیقه صبر كنید تا كره آب شود.

 اكنون خوراك را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.

یادآوری: ادویه این خوراك مخلوطی از دارچین، میخك و جوز هندی می‌باشد.

 

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشكَبده بِدبس‌الرُّمانطرز تهیه كَبده بِدبس‌الرُّمانآموزش كَبده بِدبس‌الرُّمانمواد اولیه كَبده بِدبس‌الرُّماندستور كَبده بِدبس‌الرُّمانآشپزی با جگر مرغ تعداد بازديد: 1223 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است