آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
مایهخمیر، شكر و یكچهارم پیمانه از آب را، در كاسهی كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید. بعد روی آن را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا مایهخمیر فعال شود و حبابهائی روی آن به وجود آید.
آنگاه تخم مرغ را همراه با روغن مایع و كره، در كاسهای بریزید. نمك، باقیماندهی آب و مایهخمیر ور آمده را بیفزائید و هم بزنید.
اكنون آرد را كمكم اضافه كنید تا خمیری بهدست آید.
حالا خمیر را روی سطح آردپاشیشده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود.
بعد آن را در كاسهی چربكردهای بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
اینك خمیر را به كمك وردنه، به شكل مستطیل باز كنید و از قسمت عرض، به دو قسمت تقسیم كنید و هر دو تكه را، به شكل 8 مثلث ببرید.
قسمت پائین هر مثلث را، یك برش كوچك بدهید و یك تكه ژامبون و یك تكه پنیر موزارلا روی آن بگذارید.
بعد قدری سس گوجهفرنگی و خردل بمالید و از قسمت قائدهی مثلث به طرف رأس آن، خمیر را رول كنید.
خمیرها را در سینی چربكرده بچینید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
حالا روی خمیرها را با زردهی تخم مرغ زرین كنید و كنجد بپاشید و در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار دهید تا پیراشكیها بپزند و طلائیرنگ شوند.