تحریریه ماهنامه آشپزباشی – منیژه غفوری
آرد، مایه خمیر و آب ولرم را در كاسه مناسبی بریزید. نمك و روغن زیتون را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسب و نرمی به دست آید. آنگاه خمیر را ورز دهید و در كاسه چربكرده بگذارید.
رویش را با نایلون بپوشانید و یك ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. سپس خمیر را 2-3 دقیقه ورز دهید و 10 دقیقه كنار بگذارید.
حالا خمیر را به ضخامت 1 سانتیمتر و به اندازهی 52×83 سانتیمتر باز كنید و ژامبون را رویش بچینید. پنیر را نیز روی خمیر بریزید و ریحان، فلفل دلمهای و بعد فلفل سیاه را بیفزائید.
اكنون خمیر را رول كنید و در سینی چربكرده قرار دهید. رویش را بپوشانید و 02 دقیقه كنار بگذارید. اینك با سیخ چوبی روی خمیر را سوراخ سوراخ كنید و اندكی نمك بپاشید.
آنگاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بگذارید و رولت را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه یا تا زمانیكه طلائیرنگ شود، بپزید. آنگاه رولت را روی پنجره سیمی خنك كنید و به اندازه دلخواه ببرید.
سپس رولت را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.