Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 17 آبان 1403 - 01:45

رولت ژامبون، فلفل و پنیر

رولت ژامبون، فلفل و پنیر

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 525 گرم

 

پودر مایه‌خمیر 6 گرم

 

آب ولرم  375 میلی‌لیتر (یك و یك‌دوم پیمانه)

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

 

ژامبون ورقه‌ای 85 گرم

 

پنیر موزارلای رنده كرده 75 گرم

 

برگ ریحان خرد كرده 25 گرم

 

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد كرده 2 عدد

 

دانه‌ی فلفل سیاه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – منیژه غفوری

 

آرد، مایه خمیر و آب ولرم را در كاسه‌ مناسبی بریزید. نمك و روغن زیتون را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسب و نرمی به دست آید. آن‌گاه خمیر را ورز دهید و در كاسه‌ چربكرده بگذارید.

رویش را با نایلون بپوشانید و یك ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. سپس خمیر را 2-3 دقیقه ورز دهید و 10 دقیقه كنار بگذارید.

حالا خمیر را به ضخامت 1 سانتیمتر و به اندازه‌ی 52×83 سانتیمتر باز كنید و ژامبون را رویش بچینید. پنیر را نیز روی خمیر بریزید و ریحان، فلفل دلمه‌ای و بعد فلفل سیاه را بیفزائید.

اكنون خمیر را رول كنید و در سینی چربكرده قرار دهید. رویش را بپوشانید و 02 دقیقه كنار بگذارید. اینك با سیخ چوبی روی خمیر را سوراخ سوراخ كنید و اندكی نمك بپاشید.

آن‌گاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه‌ سانتیگراد بگذارید و رولت را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شود، بپزید. آن‌گاه رولت را روی پنجره‌ سیمی خنك كنید و به اندازه‌ دلخواه ببرید.

سپس رولت را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: رولتانواع رولترولـت ژامبـونرولـت فلفـلرولـت پنیـرآشپزی با ژامبونطرز تهیه رولتمواد اولیه رولت تعداد بازديد: 2242 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است