آشپزباشی- فاطمه درویش
سفیدههای تخممرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آنگاه زردههای تخممرغ را همراه با خامه، پنیر پارمسان و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دوبرابر شود.
حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با كره چرب كنید و مایهی فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخممرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلائی رنگ شود.
اكنون پورهی گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، پنیر موزارلا را روی نیمی از آن بریزید و نیمهی دیگر املت را روی پنیر برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و میل كنید.