آشپزباشی- انسیه حافظی
برنج را با آب و نمك از شب قبل بخیسانید.
گوشت و پیازداغ را با زردچوبه تفت دهید.
آنگاه با 2 پیمانه آب، آن را بپزید.
در پایان، نمك، فلفل و قدری زعفران به آن بیفزائید.
در این فاصله، برنج را آبكش كنید.
سیبزمینیها را در قابلمهی مناسبی- كه قدری روغن كف آن ریختهاید- مرتب بچینید و كمی نمك روی سیبزمینیها بپاشید.
آنگاه نیمی از برنج را بریزید و لابهلای برنج، ادویهی پلوئی و گل سرخ بپاشید و چند بار این كار را تكرار كنید تا لایهی آخر برنج قرار گیرد سپس بقیهی روغن را با كمی از آب گوشت، روی برنج بریزید و آن را دم كنید.
در هنگام كشیدن برنج در دیس، گوشت را لابهلای برنج قرار دهید و سطح پلو را با سیبزمینی و گل سرخ تزئین نمائید.