تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
آرد را در ظرف مناسبی الك كنید، كره و نمك را به آن بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان در آید.
آنگاه زردهی تخممرغ و آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
اكنون خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را بین دو ورق كاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه به قطر 24 سانتیمتر باز كنید.
سپس خمیر را دور وردنه بپیچید و در قالب تارت به قطر 24 سانتیمتر پهن نمائید (میباید قالب دیوارهاش از كفش جدا باشد!)
اینك لبههای خمیر را به دیوارهی قالب بفشارید و كف خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ كنید.
قالب را دستكم 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. آنگاه روی خمیر را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و به مدت 10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید.
آنگاه كاغذ و حبوبات را از روی خمیر بردارید و 10 دقیقهی دیگر در فر بپزید تا طلائی رنگ شود. سپس آن را كنار بگذارید تا خنك شود.
اینك روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
سیبزمینیها را به صورت یك لایه و به گونهای كه لبهها قدری روی هم قرار گیرند، درون تابه بچینید، در تابه را بگذارید و به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید تا نرم شود ولی رنگش تغییر نكند!
حالا پیاز را بیفزائید، در تابه را بگذارید و صبر كنید تا پیاز نرم شود. اكنون تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا سیبزمینی و پیاز خنك شود.
آنگاه تخممرغها، خامه، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی بزنید. حال مخلوط سیبزمینی و پیاز را با دقت روی خمیر تارت بچینید و مایهی تخممرغی را رویش بریزید و پنیر بپاشید.
سپس تارت را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه مایهی میانی ببندد و پنیر طلائی رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.
اینك تارت را از قالب جدا كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید.