تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
روغن را در تابه مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. آنگاه سير را بيفزائيد و تفت دهيد. سپس قارچ و پودر چيلي را افزوده و تفت دهيد تا قارچ طلائي رنگ شود.
حالا اسفناج، لوبيا و فلفل دلمهاي را نيز بيفزائيد، تفت دهيد و قدري نمك و فلفل به آن بزنيد. اكنون روي هر ترتيلا، قدري از مايه فراهم كرده بريزيد و اندكي پنير بپاشيد.
سپس ترتيلا را تا كنيد تا به شكل نيم دايره درآيد. اينك دو طرف ترتيلاها را در تابه چربكرده برشته كنيد و آن را براي پذيرائي، در ظرف مناسبي قرار دهيد.
روش تهيه نان ترتيلا: آرد، نمك و بيكينگپودر را در كاسهاي بريزيد و روغن و شير را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبي بهدست آيد.
آنگاه خمير را 5 دقيقه ورز دهيد، رويش را بپوشانيد و 20 دقيقه، كنار بگذاريد. اينك خمير را چهار قسمت كنيد و هر تكه را روي سطح آردپاشيده، با وردنه به شكل دايره باز كنيد و در تابه روي اجاق اندكي بپزيد.