آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
پوست سیبزمینیها را بگیرید، داخلشان را خالی كنید و در روغن سرخ نمایید. حالا قدری روغن در تابه بریزید و گوشت و پیاز را در آن تفت دهید.
آنگاه رب گوجهفرنگی، خلال بادام، گشنیز، نعنا، بهارات و نمك را بیفزائید و قدری تفت دهید. اینك سیبزمینیها را با این مایه پر كنید و در ظرف نسوز چربكرده بچینید سس فراهم كرده را رویش بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
حالا محشیالبطاطا را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بچینید و به دلخواه بیارائید.
روش تهیه سس: همه مواد را با هم مخلوط كنید.
یادآوری 1: در لبنان، این غذا را با پلوی زعفرانی همراه با فلفل میل میكنند.
یادآوری 2: میتوانید گوشته سیبزمینی را بپزید و پوره كنید و كنار محشیالبطاطا قرار دهید.
یادآوری 3: بهارات تركیبی است از فلفل سیاه، زیره، تخمگشنیز، میخك، جوز هندی، دارچین و هل.